Få flere visninger og følgere med In Display annoncering

YouTube in-display er de videoannoncer, som vises sektionen ”relaterede videoer” ved siden af den video brugeren er ved at se. Denne annonceform er en perfekt måde at fange brugerens opmærksomhed på, da de allerede ser videoer som omhandler eller relaterer sig til dine videoer.

In-Display annoncering minder meget om In-Search og bør derfor også benyttes sammen.

In-Search annoncering er videoannoncer, som vises i toppen af søgeresultatet i en søgning på YouTube – d.v.s. over de organiske resultater på en specifik søgning. Denne type annoncering kan sammenlignes med Google AdWords.

 

Hvad skal jeg være opmærksom på?

In Display annoncering går ud på at fange din målgruppe, som søger efter specifikke søgeord og vise dem det indhold, som de leder efter.

Videoer til YouTube In-Display Ads bør dog være længere end de videoer, du benytter til Pre Roll annoncering, da de forhåbentligt kan hjælpe brugeren med information eller lignende.

Den anbefalede længde på en video In Display annoncering  er 60 -90 sekunder og et godt eksempel på en for brugeren værdifuld video, kunne være en hurtig guide til, hvordan man lapper sin punkterede cykel eller afkalker sin espressomaskine.

 

Hvad koster annoncering med YouTube In-Display?

In Display Ads er PPC- annoncering –  pay per click. Du betaler derfor, når folk klikker på videoannoncen. Klikprisen afgøres ud fra hvor meget konkurrence der er på det enkelte søgeord.

 

Tip:

For at skille sig ud fra mængden er det vigtigt, at den tekst og det billede som præsenterer videoen, også kaldet en thumbnail, er nøje udvalgt så brugeren er fuldstændig klar over, hvad videoen indeholder, når du benytter YouTube In-Stream annoncering. Dette vil være med til at hæve klikraten fra flere relevante brugere.

Teksten skal være sigende, men også lokkende, så brugeren får lyst til at se din video.

 

Link brugeren direkte over på din YouTube kanal

Når brugeren lander på jeres YouTube kanal eller videoer, er det vigtigt at have tydelige klikbare links i beskrivelsesfeltet eller klikbare annoteringer, som sender folk direkte over på jeres hjemmeside, hvor de kan konvertere. Enten ved at købe en vare, signe up til et nyhedsbrev eller udfylde en kontaktformular, afhængigt af hvilken type forretning, du driver.

 

Comments are closed.