Linkedin er en sociale medieplatform der primært er forbeholdt det professionelle erhvervsliv, hvor der i særdeleshed er fokus på at skabe relationer, vidensdeling, branding og rekruttering.

Video fungere også rigtig godt på denne platform og derfor kan du også med succes bruge video her, for at nå længere ud til din målgruppe.

 

Her for du 5 tips til, hvad du skal tænke over, når du bruge video på Linkedin.

 1. Tænk over hvad brugerne på Linkedin gerne vil se og hører om. Overvej derfor inden du laver din video hvordan den kan være værdiskabende for jeres følgere på Linkedin. Find gerne inspiration til de udfordringer og spørgsmål som jeres potentielle kunder måtte have hos dine salgsrepræsentanter, forhandler, nuværende kunder, kundeservice og lignende.

 

 1. Upload din video direkte til Linkedin, hvis du vel og mærket, er en af de heldige brugere, der har adgang til det, det er nemlig ikke alle brugere der har muligheden for det på nuværende tidspunkt (dec. 2017).
  Hvis du kan, så vil det være samme sted som du uploader et billede, hvor du vil kunne se et lille ”video ikon”.
  Hvis ikke, kan du dele din video fra YouTube, via video-linket. Når du deler linket til videoen på din virksomhedsside, har du mulighed for at ændre både miniaturebilledet og overskriften.
  (Slet evt. linket i tekstfeltet når du har skrevet din tekst – videoen bliver der stadig)

 

 1. Skriv en god overskrift og tekst til din video, hvor du fortæller hvorfor brugeren skal se videoen og hvad de for ud af at se den.
  Du kan med fordel bede brugerne om at tagge personer i kommentarfeltet, som kunne have gavn af infoen i videoen.

 

 1. Del videoen i relevante grupper, og læg gerne op til at brugerne aktivt kan deltage i en debat i kommentarfeltet.

 

 1. Brug video på din virksomhedsprofil og skil dig ud fra mængde med en ”om os-video” i stedet for den traditionelle tekst.
Comments are closed.